Paavalin kirkossa jouluna 2007

Jouluaaton jumalanpalvelukseen osallistuimme kvartettina. Kornetti-Maurin korvasi Sinikka Liimatainen Louhesta. Soitimme joululauluja ja Tuuba/Baritoni-Jussi soitteli pianon säestyksellä Adamin Jouluyön. Kanttorina oli Sanna-Maarit Hakkarainen.

Meilahden kirkossa adventtina 2007

Ensimmäinen kirkkokeikkamme oli Meilahdessa. Siellä kokeilimme mm. soitantaa vuorotellen urkujen kanssa. Mukana oli myös Akateeminen Laulu. Kanttorina oli Nina Tilli.

Lieksan vaskiviikko kesällä 2007

Lieksan viikko oli työntäyteinen. Keikkoja oli Foto-Pekan edessä, Anaika -yrityksen juhlissa, Pielisen museolla (sääsyistä sisällä) ja seitsikkokurssin loppukonsertissa Kulttuurikeskuksen edessä. Meitä oli opettamassa laadukas joukko muusikkoja: Meridian Arts Ensemblen Raymond Stewart, Esko Heikkinen, Jukka Myllys, ja Sami Hannula.

Rausjärvellä kesällä 2007

Rausjärven leirikeskuksessa vietettiin Altto-Mantan, Raija-siskon ja äidin yhteisiä merkkipäiviä sukulaisten seurassa. Soiteltiin mukavaa viihdettä juhlien aluksi.

GE-iltamat keväällä 2007

Tuuba-Jussin työpaikan bileet, eli Vallilan elävän rytmimusiikin yhdistyksen iltamat. Soittelimme aluksi puolen tunnin setin kontrastiksi loppuillan meiningille. Palkkioksi saimme GE-paidat.