Carols i Kristuskyrkan december 2017

Kristuskirkossa järjestettiin erilainen joululaulutapahtuma 17.12.2017. Ensimmäistä kertaa siellä laulettiin ja esitettiin vain englantilaisia joululauluja. Musiikkia esittivät sekä kirkon kuoro Pro Christo että kvintetti yhdessä kanttori Luut Klaverin kanssa. Luut oli sovittanut kaikki kvintetin yksinään esittämät kappaleet (Curnow'nSee amid the winter's snow, The Holly and the Ivy ja God rest ye merry gentlemen ) lukuunottamatta viimeisiä Carol fantasy ja We wish you a merry christmas -kappaleita. Lisäksi kvintetti säesti yhdessä urkujen kanssa joitakin yhteislauluja, jotka olivat niin ikään Luutin sovituksia.

Messuilua Kantsussa lokakuussa 2017

Kvintetti esiintyi Kannelmäen kirkon messussa 15.10.2017 Anne ja Rauno Myllylän kanssa. Soitimme juhlalliseksi aluksi Händelin Sarabanden ja iloiseksi lopuksi Amazing Gracen. Välissä virsisäestyksiä ja ehtoollismusiikkia.

Lieksan vaskiviikko heinäkuussa 2017

Väärä Vitonen osallistui Lieksan vaskiviikolle jo kahdettatoista kertaa. Meillä oli liuta uusia opettajia: Marjo Riihimäki, John Koopmann mukanaan vaimonsa Cindy, Ville Hiilivirta, Lassi Ikäheimo ja Tero Lindberg. Esiinnyimme Hoivakoti Hopeapajun pihalla ja Hotelli Puustellilla sekä loppukonsertissa, jossa Uffea tuurasi Nelli Nikkanen. 

Hautajaiset huhtikuussa 2017

Mantan äidin hautajaiset olivat 28.4.2017 Hyvinkäällä. Kvintetti soitti siellä koko hautajaisten musiikin. Soitimme Händelin Sarabanden, Morriconen La Califfan ja Amazing Gracen. LIsäksi soitettiin hautajaisvirret. Mukana oli tällä kertaa 2-kornetissa Sinikka Särkilahti ja käyrätorvessa Hannu Kalavaara. Sinikka soitteli muistotilaisuudessa lisäksi kauniita pianokappaleita toiveiden mukaan.

Yhteisvastuukonsertissa huhtikuussa 2017

Myyrmäen kirkossa Vantaalla järjestettiin yhteisvastuukonsertti 9.4.2017. Kvintetti oli siellä mukana yhtenä esiintyjänä. Soitimme kolme omaa kappaletta ja suuri osa meistä soitti lisäksi Louhen riveissä tulevaa puhallinorkesterikilpailua varten Louhen harjoittelemat kappaleet.

Lauantain toivotut -konsertissa tammikuussa 2017

Kvintettimme viihdytti konserttiyleisöä Martinus -salin lämpiössä Puhallinorkesteri Louhen ja vantaalaisten kuorojen järjestämässä konsertissa 28.1.2017. Esitimme menneiden vuosikymmenten hittejä kuten Sulle salaisuuden kertoa mä voisin, My Way ja All my Loving ja monta muuta tuttua kappaletta kahdessa eri setissä, ennen kummankin konsertin alkua. Yleisöä oli paikalla runsaasti.