Kauneimmat joululaulut joulukuussa 2015 

Oltiin mukana soittamassa kauneimpia joululauluja tänä vuonna Kannelmäen kirkossa Anne ja Rauno Myllylän kanssa su 20.12.2015. Kvintetti soitti muutaman oman kappaleen ja säesti Myllylän kanttoripariskunnan kanssa yhdessä ja vuorotellen yleisön laulamia joululauluja. Kirkko oli tupaten täynnä. 

Konsertti Kumpulan kylätilassa marraskuussa 2015 

Järjestettiin oma konsertti ma 2.11.2015 Kumpulan kylätilassa. Soitettiin kappaleita, joita harjoiteltiin Lieksassa ja sellaisia, joita on tarttunut mukaan kvintetin 10-vuotiselta taipaleelta, joista on tykätty. Yleisöäkin oli ihan mukavasti.  

Lieksan Vaskiviikko 2015 

Orkesteri on toiminut reilut yhdeksän vuotta mutta nyt jo kymmenettä kertaa Lieksan Vaskiviikolla! Yhtyekurssin erityisen hyvistä järjestelyistä vastasi Petri Junna, joka veti meille myös muutaman oppitunnin. Pääasiallisena opettajanamme oli German Brass -yhtyeen käyrätorvensoittaja Wolfgang Gaag.
Vaskiteltta oli nyt keskeisellä paikalla kulttuurikeskusta vastapäätä. Mekin pääsimme sinne esiintymään sekä Kai Hyttisen lämppärinä torstaina että pienyhtyeiden illassa perjantaina. Perinteinen pihasoitto oli Lieksan leipomon edessä tiistaina. Loppukonsertissa lauantaina esitimme läpileikkauksen kvintetin eri tyylilajeista: An die Musik, jonka sovituksen olimme juuri ennen Lieksan viikkoa saaneet Pekka Ovaskaiselta, Hornpipe-osa varta vasten vaskikvintetille sävelletystä Sea Sketches-sarjasta ja After You've Gone -jatsi.

Miina Sillanpään syntymäpäiväjuhla kesäkuussa 2015 

Miina Sillanpään syntymäpäivää juhlistettiin hänen patsaansa luona Helsingin Tokoinrannassa 4.6.2015. Säätiö oli tilannut kvintetin juhlistamaan tilaisuutta. Esitimme juhlan alkuun ja loppuun kesäistä viihdettä. Ohjelmanumeroina kuultiin Maasalon Juhlamarssi ja Tuomisen Leila -poloneesi.

Puhallinpäivät Tapiolassa maaliskuussa 2015 

Tapiolan kulttuurikeskuksessa järjestettiin valtakunnalliset Puhallinpäivät aurinkoisena kevätviikonloppuna 13.-15.3.2015. Myös kvintetti pääsi  mukaan. Kvintetti soitteli kulttuurikeskuksen aulassa konserttien väliajalla viihdettä tunnin ajan. Esitimme LIeksassa opettelemaamme materiaalia ja muuta tuttua hyvin toimivaa viihdettä tyyliin What a Wonderful World ja Petite Fleur.

Talvileiri Lieksassa helmikuussa 2015 

Petri Junna ja Minna Kajander järjestivät kvintetille loistavan leiriviikonlopun Lieksassa. Harjoittelimme tiiviisti perjantai-illasta sunnuntai-aamuun, minkä jälkeen järjestimme musiikkiopiston salissa vajaan tunnin mittaisen konsertin eri maiden musiikkia esittelevällä teemalla. Konsertissa Petri johti osan kappaleista. Konsertin kohokohta ja pääteos oli Ian MacDonaldin vaskikvintetille säveltämä 8-minuuttinen Sea Sketches.