Hyvä Tuomas -joulukonsertti joulukuussa 2019

Pidimme Tuomaanpäivän joulukonsertin Kannelmäen kirkossa yhteistyössä CantoNovo -kuoron ja kanttori Anne Myllylän kanssa. Kvintetin ohjelma koostui enimmäkseen brittiläisistä joululauluista (mm. In the Bleak Midwinter, See amid the winter's snow, Holly and the Ivy). Mukaan mahtui myös Caccinin Ave Maria. Esitimme joitakin kappaleita yhdessä kuoron kanssa. Ensimmäistä kertaa ohjelmassamme oli jouluaiheinen fanfaari yhdessä urkujen kanssa, A Yuletide Flourish.

Oktobrassfest lokakuussa 2019

Väärä Vitonen osallistui pääkaupunkiseudun puhallinorkestereiden kokoontumiseen ravintola Rymy-Eetussa. Omassa 20 minuutin setissä esittelimme kvintetin repertuaaria mahdollisimman laajasti dixie-jazzista Morriconen La Califaan.

Häät Poliisien kesäkodissa elokuussa 2019

Väärä Vitonen viihdytti häävieraita juhlapaikan pihalla Ingaa ja Valtteria odotellessa. Soittelimme kevyttä viihdettä loppukesän auringon paisteessa.

Häät Villa Åkerblomissa kesäkuussa 2019

Aurinko paistoi ja Wagner soi, kun Aki ja Laura saivat toisensa kesäisenä lauantai-iltapäivänä 15.6.2019 Laajalahden rannassa. Kvintetti viihdytti juhlivaa yleisöä vihkiseremoniassa ja sen jälkeen. Kornetissa Sinikka Särkilahti ja VIlle tällä kertaa baritonissa.

Kuntatekniikan päivät Jyväskylässä toukokuussa 2019

Melkein kuin ulkomaanmatkalla, kun Väärä Vitonen suuntasi perjantaisena iltapäivänä 17.5.2019 kohti Jyväskylää, kukin taholtaan. Esitimme viihdettä ja tanssimusiikkia ensin melkein sadan vuoden takaa ja sen jälkeen modernimpaa. Kiva oli soitella, kun paikalla oli innostunutta ja puhallinmusiikkia tuntevaa juhlaväkeä. Rumpuihin saatiin mukaan Aki Metsänen.