Jouluaaton jumalanpalvelus Kannelmäen kirkossa 2020

Vuoden 2020 joulua vietettiin poikkeusolosuhteissa, eikä yleisötilaisuuksia voinut järjestää. Niinpä Kannelmäen kirkon ulkopuolella pidetty jouluaaton jumalanpalvelus striimattiin seurakuntalaisille. Kvintetti oli menossa mukana kvartettina. Soitimme muutaman joululaulun papin puheiden välissä. Kornetissa oli tällä kertaa Sinikka Särkilahti.

Ikkalan elopäivät elokuussa 2020

Kvintetti sai kutsun tulla musisoimaan Ikkalan Elojuhlille juhlatalo Kokin pihalle 15.8.2020. Päivä oli kesäisen aurinkoinen ja kyläväkeä oli runsaasti liikkeellä. Kvintetti soitti kaksi settiä viihdettä. Tilaisuudessa oli paljon erilaisia myyntikojuja ja itämaisen taistelulajiesitysten lisäksi runsaasti musiikkiesityksiä, joista ainakin kitara-lauluduoa, pianistia ja haitaristia ehdittiin kuulla. Kaislan Risto löytyi hernekeittopatansa ääreltä.

Raimo Virtasen siunaustilaisuus elokuussa 2020

Juhan isä kuoli heinäkuun lopulla ja hautajaiset järjestettiin 14.8.2020. Kvintetti esitti siunaustilaisuudessa Puolimatkan kappelissa Morriconen La Califfan ja Händelin Sarabanden sekä säesti virret. Kanttorina ja esilaulajana toimi Markku Sintonen. Tuubassa oli tällä kertaa Tarja Hakonen.

Jauhojen juhlat Joensuussa heinäkuussa 2020

Kvintetti pääsi pitkän koronakevään jälkeen ensimmäiselle keikalleen 3.7. Joensuun Vainonimen huvilalle, jossa vietettiin Helenan ja Juha Jauhon kesäjuhlia. Viihdytettiin juhlaväkeä huvilan terassilla  50-60-luvun musiikilla. Tätä tilaisuutta  varten oli hankittu muutama uusi kappale Sound of Musicista, kun sellaista oli toivomuslistalla. Ruokailun ja kahvittelun jälkeen soiteltiin sitten tanssia vielä jäljellä olevan vierasjoukon iloksi. Tällä kertaa 1.kornetissa Anssi Autio.